Smelt de boter op een laag vuur.
Verkruimel de koekjes in de keukenmachine en voeg toe aan de gesmolten boter met de jam.
Doe het mengsel in een springvorm van 24 cm en druk heel stevig aan.
Laat het mengsel minstens 10 minuten opstijven in de koelkast.
Roer de fijn met de .
Klop de stijf met de en spatel door het mengsel.
Zet dit mengsel in de koelkast tot de vruchtenlaag klaar is.
Laat de uitlekken in een zeef en vang het vocht op.
Gebruik 200-250 ml van het kersenvocht om te binden.
Breng het kersenvocht op 3 eetlepels na aan de kook.
Maak een glad papje van de 3 eetlepels kersenvocht en de custard(1 stuk) Kijk even op het pak custard(1 stuk) naar de gebruiksaanwijzing, zo weet je precies hoeveel custard(1 stuk) je nodig hebt om het vocht te binden)
Voeg dit bij het kokende kersenvocht en blijf al roerende zachtjes doorkoken en laat binden, vervolgens even af laten koelen en dan de kersen(200 milliliter)(550 gram) er door heen roeren.
Laat alles afkoelen en schep ze over de monchoulaag.
Verwijder de springvorm, snijd in punten en dien op.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
roomboter en custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter, monchou, slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.