Daarna de erbij doen.
laten smelten in een klein pannetje.
Een snipperen en bij de doen en aanfruiten.
Dan de erbij en goed spatelen tot dat er op de bodem een gladde laag komt door de roux.
Daarna de roux laten afkoelen tot het koud is.
Als de roux koud is en de bouillon heet is, doe dan de roux bij de bouillon en pak een garde en roer goed tot de bouillon dikker wordt.
Daarna de bouillon op de goede dikte maken met en op smaak brengen met originale en met mosterd(3 eetlepels)(3 eetlepels) dyonaise.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
Gluten
kippenbouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
Koemelk
boter en kippenbouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
mosterd en mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
Lactose
boter en koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en mosterd
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.