Mosterdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Mosterdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van jospeeters44
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Meng de en de in een pan en laat deze op een laag vuur ontzuren (zoals bij tomaten puree).
- Snijd de spekjes fijn en bak deze in een beetje donker-bruin.
- Meng het met wat zo dat dit te schenken is.
- Doe een beetje bij de en roer deze los.
- Voeg dan het resterende en de melk of toe en breng aan de kook.
- Voeg de uitgebakken spekjes (met vet voor de smaak)toe.
- Laat de soep ± 5 minuten doorsudderen en breng hem dan op dikte met het / maismeelsausje.
- Voeg naar smaak toe:soepbouillonblokken, peper en creme graiche.
- Denk met soepbouillonblokken om de zoute spekjes.
- En let op over koken!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mosterdsoep met bier430m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep420m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Magere mosterdsoep430m
-
Recept
Prei-mosterdsoep430m
Variaties op Mosterdsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Mosterdsoep | 16 | Soepen |
Romige mosterdsoep | 1 | Soepen |
Mosterdsoep met uitgebakken spekjes | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- koksroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Mosterdsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 194 kcal | 9% | 776 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |