Mosterdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Mosterdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van gejohn
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- De smelten maar niet kleuren.
- De toevoegen en met een houten lepel roeren.
- Zet de roux op een zacht vuur en laat 10 minuten garen.
- De verwarmen en bij de roux gieten, gladroeren en onder voortdurend roeren 10 minuten koken.
- De soep door een zeef halen.
- , en toevoegen en even laten verwarmen.
- Vlak voor het serveren, toevoegen en niet meer laten koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mosterdsoep435m
-
Recept
Abrahams Mosterdsoep425m
-
Recept
Romige mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep435m
-
Recept
Mosterdsoep met bier430m
-
Recept
Mosterdsoep430m
Variaties op Mosterdsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Mosterdsoep | 16 | Soepen |
Magere mosterdsoep | 1 | Soepen |
Lichtgebonden mosterdsoep met eendenfilet | 1 | Kerst |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en spekjes
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 103 kcal | 5% | 412 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |