Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van Herman1954
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De fijn snijden a brunoise(blokjes).
- Doe de met de in een hoge pan. (De moet niet kleuren).
- Laat de uitbruisen.
- Voeg de toe, en maak de roux gaar opp laag vuur (5 min)niet laten kleuren) Laat de roux afkoelen.
Snijd de pancetta in hel dunne reepjes en bak deze uit op een laag vuur.
Kook de bouillon en meng deze in 2 keer met de koude roux, tot een gladde klontvrije soep. - Voeg nu 300 cc en 3 eetlepels toe.
Maak de soep op smaak met peper en zout (eventueel iets suiker0
Voor het doorgeven 50 cc opkloppen met iets zout en gesneden . - En deze op de soep scheppen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep met spekjes430m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep met bier430m
-
Recept
Mosterdsoep435m
-
Recept
Prei-mosterdsoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2799 kcal | 139% | 11196 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |