Mueslikoek
- Herkomst Belgie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van rik_heidi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Bloem, , en samen in een kom doen.
- Bakplaat volleggen met bakpapier.
- Nadien kleine hoopjes maken en op het bakpapier leggen.
- Bakken in oven op 200 graden C.
- gedurende 15 minuutjes.
Variaties op Mueslikoek
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Mueslikoek uit de oven | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in muesli
- muesli kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zelfrijzende bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in muesli
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in muesli
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 624 kcal | 31% | 2496 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 77 g. | 29% | 308 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 50 g. | 55% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |