Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Pan
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Leg bakpapier in een vierkante bakvorm.
    Smelt de en verdeel over de bodem van het bekleedde bakblik en zet opzij.
    Smelt ondertussen in een grote steelpan de en als deze gesmolten is voeg je de bruine en toe.
    Zodra het mengsel begint te borrelen laat je het al roerend nog 2 minuten op het vuur staan.
    Haal de pan van het vuur en voeg de toe.
    Roer de en gepofte door het vloeibare mengsel en het kleingesneden gedroogde fruit.
    Giet het mengsel over de laag en druk met de achterkant van een lepel stevig aan tot een egale bovenkant.
    Strooi vervolgens de over de bovenkant.
    Plaats in de koelkast en laat minimaal 30 minuten afkoelen voordat je er repen van snijd.
    Geniet ervan!!!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Mueslirepen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Mueslirepen
VariatieAantalGang
Mueslirepen1Snacks
Homemade mueslirepen1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • muesli kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas en muesli
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in muesli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in muesli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
395 kcal
19%3160 kcal
Vetten
21 g.
31%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%360 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%72 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mueslirepen