Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Perencrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


1- Verwarm de oven voor tot 180 gr. C.
Kneed met de mixer of in de keukenmachine (ik deed het gewoon met de hand) grove deegkruimels van de bloem, 60 gr. boter en de rietsuiker. Kneed er het amandelschaafsel door.
2- Schil de peren en snijd in blokjes. Smelt in een koekenpan de laatste 20 gr. boter. Bak de blokjes peer 2 min. Schep er de honing door en bak nog 1 min. Schep de peren in een ovenschaal.
3- Verdeel de koekjes in stukejs erover, Bestrooi vervolgens met de deegkruimels.
4- Bak de crumble in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar. Serveer lauwwarm of afgekoeld met slagroom met een beetje gemalen kaneel.

Serveersuggesties

Ook erg lekker bij een kop koffie

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perencrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven