Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbei-muntspiesjes met vanille smulkwark recept
Aardbei-muntspiesjes met vanille smulkwark recept

Aardbei-muntspiesjes met vanille smulkwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen, grote aardbeien in vieren snijden en kleine heel houden. In schaaltje aardbeien met vanillesuiker bestrooien en 5 min. in koelkast zetten. Munt wassen. Blaadjes van takjes loshalen. Aardbeien en muntblaadjes om en om aan 8 spiesjes of satéprikker prikken. Smulkwark over vier schaaltjes verdelen, op vier borden zetten en spiesjes ernaast leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbei-muntspiesjes met vanille smulkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven