Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien geparfumeerd met sinaasappel recept
Aardbeien geparfumeerd met sinaasappel recept

Aardbeien geparfumeerd met sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet het sap van een halve sinaasappel over de in stukjes geneden aarbeien. Laat 5 min rusten. Plet 1:3 van die aardbeien samen met het sap en 1 eetlepel bloemsuiker. Meng de verkregen puree met ongeveer 100 mililiter slagroom. Verdeel de overgebleven aardbeien in hoge glazen (champagneglazen) en giet daarover de aardbeienroom. Versier met een muntblaadje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien geparfumeerd met sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven