Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-meloencoupe recept
Aardbeien-meloencoupe recept

Aardbeien-meloencoupe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de meloen in vieren en verwijder de schil en pitjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Meng het fruit door elkaar en verdeel het over 4 coupes. Klop het vanillestokje los met de cognac en honing tot een dressing. Druppel de dressing over het fruit en bestrooi de coupes met dragon.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien-meloencoupe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven