Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs recept
Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs recept

Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg een (ijs)lepel in heet water. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in parten. Maak op ieder bord met een eetlepel een mooie spiegel van de vanillekwark. Strooi de aarbeienpartjes hier over heen. Maak met een (ijs)lepel een mooie bol stracciatella-ijs en leg deze op de vanillekwark en aardbeien. Ganeer met munt of bevoorbeeld chocoladeschilfers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Je moet dit echt is proberen want dit is zo lekker, echt doen kijk hoe je dit moet maken en maak het als je dat niet doet mis je echt wat.
  Orlando gaf dit recept op 4 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven