Pannenkoeken met romige vanillekwark
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Bak 4 volgens basisrecept (je kunt het hele beslag opmaken, de rest van de doe ik altijd in de dievries).
Smelt in een andere koekenpan de boter. - Bak de appelpartjes 5 minuten aan beide kanten lichtbruin.
Strooi de suiker erover en laat de suiker smelten. - Voeg 0,5 deciliter water toe en breng aan de kook.
- Neem de pan van het vuur.
Verdeel de over 4 borden. - Schep de vanillekwark en de appelpartjes erop en vouw de dubbel.
- Serveer direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pannenkoeken met gebakken banaan430m
-
Recept
Warme pannenkoeken met gekarameliseerde peren410m
-
Recept
Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs410m
-
Recept
Pannenkoek met banaan en vanillekwark425m
-
Recept
Gekarameliseerde pannenkoeken met banaan420m
-
Recept
Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pannenkoeken
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pannenkoeken
- pannenkoeken en halfvolle kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pannenkoeken kan sporen bevatten van lactose en Allergie in halfvolle kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 88 kcal | 4% | 352 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |