Stracciatella-ijs
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schenk het nat van de in een pan en voeg het , en toe.
- Breng alles aan de kook en laat het op zacht vuur doorkoken.
- Voeg de toe en warm ze kort mee.
- Neem het uit de pan.
- Bind de saus met aangelengde .
- Schep in 4 ijscoupes elk een bolletje .
- Schep de warme saus erover en serveer direct.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stracciatella panna cotta met kersen41u
-
Recept
Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs410m
-
Recept
Stracciatella-kersen tiramisu430m
-
Recept
Vanille-ijs met warme kersen410m
-
Recept
Port peertjes met vanille ijs41u
-
Recept
Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs445m
Variaties op Stracciatella-ijs
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Aardbeien met vanillekwark en stracciatella-ijs | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in ijs
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in ijs
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 75 kcal | 3% | 300 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |