Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-risotto met champagne recept
Aardbeien-risotto met champagne recept

Aardbeien-risotto met champagne


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng in een pan, het water en de suiker aan de kook. Verhit ondertussen de boter en bak de aardbeien zacht. Voeg de rijst toe en roer het geheel goed door. Kook de rijst tot alle boter is opgenomen, Schenk de champagne erbij en laat het geheel sudderen tot alle alcohol verdampt is en de rijst het vocht heeft opgenomen. Voeg langzaam het suikerwater toe, 1 kopje per keer en roer het geheel goed door. Voeg pas weer een kopje suikerwater toe als al het vocht is opgenomen. Haal de pan van het vuur als al het suikerwater is opgenomen. Voeg de extra aardbeien en aardbeiensiroop toe en roer het geheel goed door. Schep het gerecht meteen over de amandelvingers en schep er een extra eetlepel siroop overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-risotto met champagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardbeien-risotto met champagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker, maar mijns inziens iets te zoet. Dit heb ik vervolgens 'opgelost' door minder suiker te verwerken in het suikerwater en zelfgemaakt vlierbessensap hieraan toe te voegen wat ook nog een kle... Lees reactie
    C.E.M. gaf dit recept op 29 augustus 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven