Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardbeiencappuccino met vlinderkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Snijd of knip van papier een sjabloon in de vorm van een vlinder (ca. 8 cm doorsnede)
Smelt de boter en laat ca. 5 minuten afkoelen.
Roer de poedersuiker door de boter. Klop de bloem en de eiwitten er doorheen.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg het vlindersjabloon erop, Schep 1 eetlepel beslag in het midden van de sjabloon en strijk het gelijkmatig en dun uit met een spatel. Maak op de zelfde wijze nog 3 vlinders op de bakplaat. Bak 12- 1 5 minuten, leg een pollepel met de uiteinden op 2 glazen en hang de warme vlinders eroverheen, met behulp van een paletmes. Laat afkoelen.
Maak van het overige beslag nog 24 vlinders en bewaar ze in een koektrommel.
Maak de aardbeien schoon. Pureer ze met de suiker en het citroensap met een staafmixer en zet ze in de koelkast.
Klop de koude melk met een melkopschuimer romig. Verdeel de aardbeipuree en het melkschuim direct over de glazen. Serveer met de vlinderkoekjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeiencappuccino met vlinderkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven