Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeientiramisu recept
Aardbeientiramisu recept

Aardbeientiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Pureer met een staafmixeer de helft van de arbeien met 2 eetlepels suiker fijn. Halveer de andere helft van de aardbeien en bestrooi ze met twee eetlepels suiker.
Voeg de vanillesuiker aan de slagroom toe en klop deze stijf.
Roer de mascarpone los met twee eetlepels en de 100 gram poedersuiker. Spatel de slagroom er door.
Verdeel de helft van de lange vingers over de schaal. Besprenkel dit met 150 mililiter wijn. Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover. Schep de aardbeienpuree erop. Leg de resterende lange vingers op de aarbeienpuree en besprek ze met de resterende wijn. Verdeel er het overgebeleven mascarponemengsel erover. Garneer met de overgebleven aardbeien en de frambozen.
Dek af en laat twee uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeientiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardbeientiramisu heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Dit aardbeientiramisu toetje is bij onze kinderen en kleinkinderen het favoriete nagerecht, lekker en gemakkelijk te maken.
    Hennie landman gaf dit recept op 24 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk en makkelijk. Daar houd ik van.
    Erna gaf dit recept op 26 oktober 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven