Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeientiramisu voor buffet recept
Aardbeientiramisu voor buffet recept

Aardbeientiramisu voor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verdeel 1 dag van te voren 200 gram chocolade in stukken.
Verhit 300 ml slagroom en neem van het vuur. Smelt de chocolade al roerend in de slagroom.
Beleg een vierkante vorm (ca. 28x28 cm) met de lange vingers.
Verdeel er de chocoladeroom er gelijkmatig overheen en zet 15 minuten in de koelkast.
Roer de kwark, de roomkaas, de suiker en de vanillesuiker door elkaar.
Klop 500 ml slagroom stijf. Klop beetje bij beetje de slagroomversteviger erdoorheen. Spatel de slagroom door het kwark-roomkaasmengsel en verdeel over de lange vingers. Zet afgedekt 1 nacht in de koelkast.
Verdeel de volgende dag 100 gram chocolade in stukken en smelt au bain marie.
Was de aardbeien, halveer ze of snijd ze in vieren.
Verdeel de aardbeien en de chocolade over de room. Zet in de koelkast tot het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeientiramisu voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven