Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozen-frambozenkwark recept
Abrikozen-frambozenkwark recept

Abrikozen-frambozenkwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de frambozen voorzichtig. Maak de abrikozen schoon, halveer de abrikozen en ontpit ze. Snijd de abrikozen in stukjes en leg ze in een grote dessertschaal.
Meng de roomkaas met de kwark, de suiker en de vanillesuiker. Klop de slagroom lobbig en roer hem door het roomkaasmengsel
Verdeel de helft van het kwarkmengsel over de abrikozen. Strooi de frambozen eroverheen en verdeel het overige kwarkmengsel over de frambozen. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast

Serveersuggesties

Lekker om te garneren met pure chocoladevlokken of chocolade rolletjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abrikozen-frambozenkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven