Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozen-yoghurtdessert recept
Abrikozen-yoghurtdessert recept

Abrikozen-yoghurtdessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de abrikozen uitlekken. Vang het sap op, houd 2 halve abrikozen apart. Pureer de rest met 1 zakje vanillesuiker, de suiker en 3 eetlepels sap met een staafmixer. Snijd de 2 achtergebleven abrikozen in partjes. Verbrokkel de schuimkoekjes. Roer 1 zakje vanillesuiker door de yoghurt, klop de slagroom stijf en spatel hem met de schuimpjes door de yoghurt. Verdeel de abrikozenpuree over 4 glazen. Verdeel er de yoghurt overheen. Garneer met de partjes abrikoos en munt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit abrikozen-yoghurtdessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven