Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advokaatpudding met schuimige yoghurtsaus recept
Advokaatpudding met schuimige yoghurtsaus recept

Advokaatpudding met schuimige yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ei splitsen. In kommetje dooier loskloppen met slagroom. In ander kommetje maizena en 1 zakje vanillesuiker vermengen. Dooiermengsel en 2 eetlepels koude melk toevoegen. Tot glad papje roeren. In pan de rest van de melk aan de kook brengen. Al roerende maizenapapje toevoegen. Blijven roeren tot een gebonden vla. Beetje laten afkoelen. Advokaat er door roeren. 2 puddingvormen met koud water afspoelen. Vla er in schenken. Goed koelen in de koelkast. Met kaasschaaf krullen schaven van de chocolade.
In kom eitwit heel stijf kloppen (zorg voor een vetvrije kom). Yoghurt en de sinaasappel-perzikdrank er door scheppen.
De pudding storten op de mooie grote platte borden. Cacao in zeefje doen. Langs rand van het bord de cacaopoeder zeven. Rondom de puddinkjes de yoghurtsaus schenken. Garneren met de chocoladekrullen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advokaatpudding met schuimige yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven