Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Am ka kulfi (Mango roomijs) recept
Am ka kulfi (Mango roomijs) recept

Am ka kulfi (Mango roomijs)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de mango in een steelpan en roer de honing erdoor tot deze is gesmolten.
Neem van het vuur en roer de room en amandelen gelijkmatig erdoor.
Laat het mengsel wat afkoelen.
Giet het mengsel in een vriesbak en vries 4 uur tot het aan de randen stijf wordt en verder halfvast is.
Doe het ijs over in een kom en maak het stuk met een vork.
Sla de eiwitten stijf, vouw ze door het half bevroren ijsmengsel en doe terug in de vrieslade.
Vries nog 4 uur tot alles vast is.
Laat het ijs minstens 20 minuten staan op kamertemperatuur om zacht te worden, alvorens te serveren.
Serveer het in plakken of in bollen in gekoelde glazen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit am ka kulfi (mango roomijs) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven