Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amaretto cake met appel en Marscapone recept
Amaretto cake met appel en Marscapone recept

Amaretto cake met appel en Marscapone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 4 of 8 plakken cake en leg deze op 4 bordjes klaar. Meng de marscapone met de vanille-essence tot het een glad mengsel is geworden. Zie dit apart, het wordt straks gebruikt. Snijd de appels in kleine stukjes en meng deze met kaneel en poedersuiker naar smaak. Smelt de boter in de koekenpan en bak hierin de appel tot deze warm en de buitenkant zacht is geworden. Schep de appel uit op de cake. Schep vervolgens de marscapone op de appel, deze begint snel licht te smelten. Schep een bolletje ijs erbij en serveer dit direct. De hoeveelheid poedersuiker en kaneel is een kwestie van smaak. Laat deze niet te sterk over komen, anders wordt het effect van de cake en marscapone teniet gedaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amaretto cake met appel en marscapone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven