Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amaretto-kersentiramisu recept
Amaretto-kersentiramisu recept

Amaretto-kersentiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kersen, laat ze uitlekken en verwijder de pit (of laat de kersen uit pot goed uitlekken). Roer de mascarpone en de kwark glad. Breng op smaak met vanillesuiker, poedersuiker en een beetje citroenrasp. Beleg een vierkante schaal (ca. 22 x 22 cm) met lange vingers. Meng de espresso en de likeur en besprenkel de lange vingers. Strijk de helft van de mascarponecrème over de lange vingers, verdeel de kersen en de rest van de crème eroverheen. Zet de schaal minstens 4 uur koud weg. Bestuif de tiramisu met cacao. Versier met de kersen en de munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amaretto-kersentiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven