Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas-limoensorbet recept
Ananas-limoensorbet recept

Ananas-limoensorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de suiker en het water in een pannetje en verhit al roerend zacht tot de suiker is opgelost. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Roer het limoenraspel erdoor en de helft van het sap. Haal het mengsel van het vuur en laat afkoelen. Doe de ananas in een blender of keukenmachine en pureer hem. Doe de ananaspuree bij de koude siroop en voeg de resterende limoensap toe. Schenk het geheel in een diepvriesbak en zet het in de diepvries tot zich langs de randen ijskristallen hebben gevormd. Schep het ijs in een kom, roer het los met een vork, zet terug in de diepvries en laat het een nacht bevriezen. Serveer het in bollen en geef er zoete koekjes bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas-limoensorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven