Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas & meloen in the mix recept
Ananas & meloen in the mix recept

Ananas & meloen in the mix


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bovenkant van de ananas en bewaar deze. Gebruik een speciale ananasboor om het vruchtvlees en de kern te verwijderen. Gooi de kern weg, snijd het vruchtvlees in stukjes en doe deze in een flinke schaal. (bewaar de schil) Snijd de meloen doormidden, verwijder de pitten met een lepel en maak bolletjes van het vruchtvlees. (bewaar ook hier de 2 schilhelften) Voeg de bolletjes meloen toe aan de ananas. Was het seizoensfruit en maak het schoon (dus bv kroontjes verwijderen als dat nodig is) en voeg dit fruit eveneens toe aan de meloen en ananas. Besprenkel alles met wat citroensap en de fijngesneden munt. Meng alles goed door elkaar Leg de meloenhelften ieder op een bord of een met wat groen (bv sla) in een schaal. Zet de ananas op een groot bord (snijd evt de onderkant wat bij zodat hij recht staat) en vul de ananas en de meloenhelften met het fruit en het sap. Garneer af blaadjes munt. Geserveerd in de eigen schil, heeft dit zeer smakelijke recept ook nog eens een zeer decoratieve waarde!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ananas & meloen in the mix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven