Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ananassalade met rum en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ananas schoon en snijd het vruchtvlees in gelijke blokjes, of verdeel het in gelijke plakken. Zorg wel dat de harde delen eruit zijn.
Week de rozijnen in de rum. Meng de rumrozijnen met de stukjes ananas.
Om de smaak bij te werken kan men hiervoor wat honing nemen.
Bestrooi nu dit alles met de geschaafde kokos. Lekker in de zomer bij een grote bol ijs.

Serveersuggesties

Neem je verse kokos, zorg er dan voor dat er geen harde delen (de bruine achterkant) meeraspt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananassalade met rum en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven