Walnoot rum spätzle

Ingrediënten

+ -
print

Voor het spätzle deeg:

Voor garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Sla de aan gruis of rasp ze fijn.
  2. Maak het spätzle beslag met de rest van de ingrediënten en voeg hier de walnotengruis aan toe.
  3. Maak nu de spätzles boven een pan met kokend water en d.m.v.
  4. het spätzle rooster.
  5. Doe de jam en de in een pannetje en verwarm dit al roerend.
  6. Doe in een grote hapjespan de en voeg hier de warme spätzles aan toe.
  7. Strooi er de over en de 40 gram weer gemalen .
  8. Schep het dan in een heel groot bord en besprenkel de spätzle met het jam/ mengsel.
  9. Voor garnering kun je er nog wat over heen strooien.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten en walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
843 kcal
42%3372 kcal
Vetten
42 g.
60%168 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
22%16 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
16%4 g.
Koolhydraten
72 g.
27%288 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Walnoot rum spätzle