Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Angelsaksische fruitcrunch recept
Angelsaksische fruitcrunch recept

Angelsaksische fruitcrunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was het fruit voorzichtig. Hak de hazelnoten fijn en meng ze met het broodkruim. Klop de slagroom met suiker naar smaak stijf. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Doe het fruit in een pot en giet er een beetje water over, tot het fruit net niet onder staat. Breng aan de kook en draai onmiddelijk laag. Kook op een laag vuur tot de vruchten een beetje zacht worden, maar laat ze zeker niet tot moes koken. Dit duurt niet langer dan 10 minuten. Neem de pan van het vuur, voeg de honing toe en roer voorzichtig door mekaar. Als er teveel sap is, giet je dat af en gebruik je het met een beetje extra honing als saus. Boter een ovenschaal in en doe de vruchten erin. Strijk gelijk en dek af met een laag hazelnoten en broodkruimmengsel. Bak 20 tot 30 minuten in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit angelsaksische fruitcrunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven