Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelcompote-crumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Vermeng de compote met de rode vruchten en verdeel dit over de 4 schaaltjes. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel de boterkruimels over de compote, bestrooi met wat suiker en bak de crumble hoog in de oven in ca 10 minuten bruin en knapperig, laat afkoelen tot lauwwarm.

Serveersuggesties

Lekker met slagroom en of custardvla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcompote-crumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven