Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus recept
Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus recept

Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in smalle partjes. Doe de appelpartjes in een lage ovenschaal of een ronde taartvorm (doorsnede 26 cm) en meng ze met de suiker en het citroensap. Verkruimel de bitterkoekjes boven een kom en meng de bloem, basterdsuiker en kaneel erdoor. Voeg de boter toe en roer tot het mengsel grof kruimelig is. Verdeel het kruim over de appels en bak de appels in het midden van de oven in ca. 45 minuten gaar. Roer intussen de kaneel en de vanillesuiker door elkaar en roer het mengsel door de yoghurt. Geef de saus bij de warme appels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven