Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appels uit de magnetron recept
Appels uit de magnetron recept

Appels uit de magnetron


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de klokhuizen met een appelboor. Zet de appels in een magnetronschaal met een bodempje water. Vul elk gat met een eetlepel boter en 1 eetlepel rozijnen. Strooi 2 eetlepels kaneel over de appels en dek de schaal af met de folie. Verwarm de appels ca. 5 minuten op vol vermogen in de magnetron tot ze zacht zijn. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appels uit de magnetron recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven