Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bailey's Cheesecake recept
Bailey's Cheesecake recept

Bailey's Cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een springvorm met een doorsnee van 24 centimeter. Bedek deze met bakpapier. Bewerk de café noir koekjes met een deegroller totdat er gruis overblijft. Smelt de boter in een pannetje en roer het koekjesgruis erdoorheen. Bedek de bodem van de springvorm met het mengsel en druk het stevig aan. Zet de vorm weg op een koele plek. Bereid de kwarktaartmix volgens aan wijzing op het pak. Let op: Doe er circa 50 mililiter minder water in dan aangegeven op het pak. Mix het tot een glad mengsel. Voeg hierna de Bailey’s, kwark en slagroom toe en klop het geheel enkele minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa. Schenk het mengsel in de springvorm en zet het in de koelkast. Laat het hier minstens twee uur staan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bailey's cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven