Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan met chocoladesaus recept
Banaan met chocoladesaus recept

Banaan met chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bak de ongepelde banaan 10 minuten of tot de schil donker kleurt. Verwarm intussen in een pannetje de glucosesiroop 2.5 minuten op laag vuur tot hij dun vloeibaar wordt. Gebruik je suiker, voeg dan 1/2 eetlepel water toe en verwarm het mengsel al roerend tot de suiker is opgelost. Roer het cacaopoeder erdoor zodat je een gladde chocoladesaus krijgt. Houd de saus warm. Schil de gebakken banaan, leg hem op een bord, schenk de chocoladesaus erover en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit banaan met chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven