Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenfoster recept
Bananenfoster recept

Bananenfoster


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pannetje op middelhoog vuur boter smelten.
( niet bruin laten worden)
Suiker, rum of amaretto, vanille en kaneel
toevoegen.
Als het mengsel pruttelt banaan en walnoot toevoegen,
en 1.5 minuten verhitten.
Direct serveren met vanille-ijs.

Noot:
Het origineel is met rum, maar toen wij dat niet in huis hadden, bleek het met amaretto ook heerlijk te smaken. Dus nu maken we het altijd met amaretto.

Allergenen Informatie

Voor dit bananenfoster recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven