Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beemster classique met in port geglaceerde vijgen recept
Beemster classique met in port geglaceerde vijgen recept

Beemster classique met in port geglaceerde vijgen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de port in een kookpannetje met de twee soorten suiker en laat de port inkoken tot een stroop. Zorg dat de port niet te hard kookt, zodat er geen bittere smaak kan ontstaan. Schil de vijgen en bak ze licht met boter. Glaceer de gebakken vijgen met een gedeelte van de portsiroop. Probeer de vijgen mooi glanzend te krijgen. Snijd de kaas in mooie vormen. Was de veldsla voordat deze als garnering wordt gebruikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit beemster classique met in port geglaceerde vijgen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven