Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bitterkoekjesijs met peer en chocosaus recept
Bitterkoekjesijs met peer en chocosaus recept

Bitterkoekjesijs met peer en chocosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bitterkoekjes in kleine stukjes. Pers de 1/2 sinaasappel uit. Laat de bitterkoekjes 15 minuten weken in het sap. Schep de bitterkoekjes met het sap en kaneel door het roomijs. Schep het mengsel in een lege ijsdoos en strijk het glad. Laat het minstens 1 uur opstijven in de vriezer. Snijd per persoon twee perenhelften door de midden. Snijd plakken bitterkoekjesijs (omdat de lucht eruit is geroerd, kun je het ijs niet meer scheppen) en leg op ieder bord een plak. Leg tegen of over beide zijden van de plak twee stukken peer. Giet zigzaggend de chocoladesaus over de plak, zodat er een streepjespatroon ontstaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjesijs met peer en chocosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven