Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blauwe bessen- mascarponetoetje recept
Blauwe bessen- mascarponetoetje recept

Blauwe bessen- mascarponetoetje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.
Roer de blauwe bessen en de jam doorelkaar.
Hak de chocolade fijn.
Verkruimel de schuimpjes grof.
Roer de mascarpone, de kwark, de suiker en de vanillesuiker tot een glad mengsel. Klop de slagroom stijf en spatel hem erdoorheen, spatel dan de blauwe bessen, de schuimpjes en de chocolade erdoorheen.
Verdeel over de glazen. Zet in de koelkast voordat je hem opdient.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blauwe bessen- mascarponetoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven