Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bosvruchten kwarklasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de allesbinder en 4 eetlepels kersensap tot een glad papje. Breng het overige kersensap en 2 eetlepels suiker aan de kook. Voeg het allesbindermengsel toe en laat het al roerend 3 minuten zachjes koken. Meng de bosvruchten er doorheen en laat het geheel afkoelen. Pers de citroen uit en rasp de schil. Splits de eieren. Roer het eigeel, de boter, 100 gram suiker, de vanillesuiker en een snufje zout tot een schuim. Voeg al roerende de kwark, de melk. de mascarpone, het puddingpoeder, de citroenschil en 1 eetlepel citroensap toe. Klop het eiwit stijfen spatel het er voorzichtig door Vul een ingevette bakvorm (ca. 20 x 30cm) met 1/3 van de mascarponecrème. Leg er 3 lasagnebladen op en strijk de helft van de compote erop. Strijk daarover 1/2 van de mascarponecrème en leg er weer 3 lasagnebladen op. Verdeel de rest van de compote erover en tenslotte de rest van de mascarponecrème. Zet de lasagne 42.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Bestrooi hem 15 minuten voor het einde van de baktijd met het amandelschaafsel. Bestuif de lasagne met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchten kwarklasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven