Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtenbavarois met rum vruchten recept
Bosvruchtenbavarois met rum vruchten recept

Bosvruchtenbavarois met rum vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de rum en 3-4 eetlepels suiker door de bosvruchten en laat ze ontdooien. Week de gelatineblaadjes in koud water. Pureer de helft van de bosvruchten en druk ze eventueel door een zeef. Roer de helft van het vruchtensap, 1 zakje vanillesuiker en 1-2 eetlepels suiker door de puree. Verwarm de rest van het sap. Knijp de gelatine uit en los de gelatine op in het verwarmde sap. Roer het sap door de puree en zet hem in de koelkast tot de puree begint in te dikken. Klop de slagroom stijf. Voeg tijdens het kloppen geleidelijk 1 zakje vanillesuiker toe. Spatel de room door de puree. Spoel 4 vormpjes (inhoud 150 mililiter) af met koud water. Vul de vormpjes met de crème en zet ze minimaal 4 uur in de koelkast. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Dompel de koude vormpjes kort in heet water en laat voorzichtig de bavaroisvanuit de vormpjes op een bord glijden. Strooi de amandelen eroverheen en bestuif de desserts met poedersuiker. Serveer met de overige rumvruchten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bosvruchtenbavarois met rum vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven