Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bramen-kersencrumble recept
Bramen-kersencrumble recept

Bramen-kersencrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. meng de bramen, kersen en basterdsuiker voorzichtig door elkaar. En schep het in de ovenschaal
Doe het bakmeel en de boter in een kom en kneed met koele handen tot het deeg kruimelig is. meng de rietsuiker en walnoten erdoor en verdeel het mengsel gelijkmatig over het fruitmengsel
Zet de schaal in de oven en bak in ca. 30 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en serveer met de crème fraiche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bramen-kersencrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven