Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodpudding recept
Broodpudding recept

Broodpudding


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vet een ovenschaal (1,2 liter) in. Snijd de korstjes van de boterhammen (naar keuze), bestrijk ze met boter en snijd ze in vieren. Leg de helft van de boterhammen in de ingevette ovenschaal. Bestrooi ze met de helft van de sultanaarozijnen en de sukade. Leg de rest van het brood erop en strooi dan de rest van de sultanarozijnen erover. Breng voor de custard de melk tegen de kook aan. Meng in een kom de eierdooiers met de suiker en voeg de warme melk toe. Schenk de warme custard door een zeef op het brood. Laat het geheel 30 minuten staan en strooi dan de rest van het pimentpoeder erover. Zet de schaal in een braadslede, half gevuld met heet water. Bak het geheel 42.5 minten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. tot de custard net stevig is. Serveer hem warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven