Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cake met appel en kaneel recept
Cake met appel en kaneel recept

Cake met appel en kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 180C.
Klop in een kom de eieren en de suiker met een garde tot een lichte, luchtige massa.
Meng de bloem met de gist en spatel dit door de eimassa.
Smelt intussen de boter en schep die door het beslag.
Schil de appel, rasp hem en spatel hem met het kaneel door het beslag. Schep het in een met boter ingevette en met bloem bestrooide vorm. Bak de cake in de warme oven in circa 40 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cake met appel en kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven