Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caramel's recept
Caramel's recept

Caramel's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingredienten mengen in een pan met dikke bodem en op een laag vuur verwarmen tot de kleur donkerder wordt (caramel- kleurig) (dit kan ongeveer een uur duren!) Het mengsel in de tussentijd regelmatig blijven roeren. Als de caramel klaar is, uitgieten op aluminiumfolie en er als het hard geworden is stukken van snijden.

Serveersuggesties

Om mooi gevormde caramels te krijgen, kan je ook kleine cakevormpjes van papier gebruiken of er met een koekjesvorm vormen uitsteken als de caramel nog een beetje zacht is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit caramel's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven