Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cervelle de canut recept
Cervelle de canut recept

Cervelle de canut


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de kaas met de kruiden. Voeg room, olie en azijn toe en breng op smaak met zout en peper. Bekleed een zeef met een schoon doekje, doe de kaas hierin en laat het in de koelkast een paar uur uitlekken. Keer de kaas en dien op met reepjes radijs, wortel, komkommer, bleekselderij en brood met boter.

Serveersuggesties

Heerlijk als nagerecht maar op warme zomerdagen ook lekker als voorgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit cervelle de canut recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven