Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champagne sorbet recept
Champagne sorbet recept

Champagne sorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat 100 gram zoetstof, het sap van een halve citroen en één deciliter water drie minuten koken. Laat de stroop vervolgens koud worden in de koelkast. Vermeng het met vijf deciliter champagne en maak hier sorbetijs van in de diepvries. Klop één eiwit stijf en vermeng het met de sorbet. Doe er vervolgens één eetlepel roze peper op azijn doorheen. Laat het geheel enkele uren opstijven in de diepvriezer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champagne sorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champagne sorbet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Welke soort zoetstof heb je gebruikt? Ziet er lekker uit!
    Veerle gaf dit recept op 26 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven