Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake met citroen recept
Cheesecake met citroen recept

Cheesecake met citroen


Ingrediënten


19

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter op een laag vuur en roer de gesmolten boter door de koekkruimels. Verdeel dit mengsel over de taartbodem (doorsnede 18 cm) en druk goed aan. Pers de citroen uit, klop de roomkaas, de kwark, de eieren, de suiker en het citroensap met een mixer tot je een glad mengsel hebt. Verdeel dit mengsel over de taartbodem en bak de taart 45 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen en haal hem voorzichtig uit de vorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cheesecake met citroen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Hoe maak je dat die mooie gele topping?
    Annemiek gaf dit recept op 21 december 2013 4 uit 5 sterren
  • Voor hoeveel personen is dit recept?
    Pieter Jan Henk gaf dit recept op 2 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven