Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake met kokos, banaan en chocolade recept
Cheesecake met kokos, banaan en chocolade recept

Cheesecake met kokos, banaan en chocolade


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Neem een springvorm van een doorsnede van 26 cm en bekleed deze met bakpapier.
Vet de zijkant in met olie.
Doe de koekjes in een keukenmachine en vermaal deze. Smelt de boter en voeg deze toe aan de koekkrukmels en druk deze goed op de bodem van de springvorm.
Klop de roomskaas met de koks en de liquer.
Prak de bananen en doe ze door het kaasmengsel.
Smelt de chocolade. Week de gelatine en roer deze door de warme chocolade. Schep dit mensgel door het kaasmengsel en stort op de koekjeslaag in de springvorm. Plaats in de koeling om op te stijven gedurende minimaal 2 uur.
Haal de cake voor het serveren uit de koeling en snijd de cake in mooie punten. Serveer met kleine plakjes banaan en eventueel met lekker roomijs en wat slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met kokos, banaan en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven