Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choco-kruimeltaartjes recept
Choco-kruimeltaartjes recept

Choco-kruimeltaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de boter in stukjes. Kook de niet uitgelekte kersen met de helft van de sinaasappelschil, sinaasappelsap en een mengsel van maismeel met water in een steelpan tot het geheeld indikt. Schep het kersenmengsel in 4 vuurvaste schaaltjes met een inhoud van 250 mililiter. Zeef de bloem met cacaopoeder in een kom en voeg al roerend de boter met suiker, kokos en de rest van de sinaasappelschil toe. Meng alles goed door elkaar en bestrooi het kersenmengsel ermee. Verwarm de oven voor op 180 graden C. en bak de taartjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit choco-kruimeltaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven