Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade cake met zachte vulling recept
Chocolade cake met zachte vulling recept

Chocolade cake met zachte vulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eieren in een metalen schaal, sla ze los en voeg de suiker toe. Verwarm nu de massa au bain marie, dus u zet de schaal in een grotere pan met water. Smelt de boter in een apart pannetje. Als de ei-suiker massa goed warm is, voegt u de bloem toe. Goed blijven roeren. Vervolgens de cacao en de amandelpoeder. Als het mengsel mooi glad is, doet u tot slot de gesmolten boter er bij. Beboter 8 cakevormpjes. Vul de vormpjes en leg dan op het stevige mengsel een partje pure chocolade. Druk dat in de massa tot het net onder is. Zet de vormpjes nu in een op ca. 150 graden C. voorverwarmde oven en bak de cakejes in ca 25 minuten gaar. Direct warm serveren.

Serveersuggesties

U kunt de cakejes ook laten afkoelen en op een later moment weer even terug zetten in de oven. Dan heeft de pure chocolade weer de kans vloeibaar te worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade cake met zachte vulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolade cake met zachte vulling heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er lekker uit,ga ik maken met kerst! Fijne kerst allemaal. En natuurlijk 'eet smakkelijk!'
    Verrycooking gaf dit recept op 21 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven